Definitioner: Aftalens parter
Betegnelsen ‘Køber’ anvendes om den person, der bestiller en service hos Berners Gulvservice som er den juridiske enhed, der med en ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling på mail eller sms.

Produktinformation
På Berners.dk oplyses mulige gulvløsninger. Kontakt os for yderligere oplysninger om priser eller spørgsmål til løsningerne.

Bestilling
En bindende aftale mellem Køber og Berners Gulvservice er indgået, når Køber godkender en order sendt af Berners Gulvservice.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Berners Gulvservice har ansvarsforsikring, såfremt noget opstår under udførelsen af arbejdet.

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over en tjeneste udført af os, forventer vi at høre fra dig.
Du kan indgive en klage til voldgiftsnævnet: Læs mere her. Brug denne e-mail adresse info@berners.dk hvis du ved indgivelse af en klage skal angive vores mailadresse.

Betaling
Betalingsbetingelser er 8 dage netto. Vi fremsender faktura til den person, der bestiller arbejdet. Såfremt du ønsker at betale via EAN systemet, oplyser du EAN nummer og initialer og betalingen vil blive gennemført automatisk.

Betalingsbetingelser på gulvbelægning
Når du bestiller gulvbelægningsarbejde aftales en forudbetaling, før disse hjemtages.

Aflysning af arbejde
I tilfælde af sygdom eller lignende, herunder force majeure, forbeholder Berners Gulvservice sig ret til at aflyse en aftale. I så fald vil Berners Gulvservice tilbyde, at arbejdet gennemføres på et senere tidspunkt, der aftales med kunden.

Forbehold for ændringer
Berners Gulvservice forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside.

Vores hjemmeside bruger cookies. Når du besøger os, må du acceptere vores brug af cookies. De anvendes kun når du besøger os her på siden.